Nebankovní půjčky - ihned.cz
|
Rychlé a dostupné půjčky pro všechny
Než si půjčíte, informujte se:
  • Jaké jsou typy půjček
  • Jak si půjčit bezpečně a spolehlivě
  • Na co si dát pozor

Půjčky bez registru – do 15000 Kč

Důležité: Informace pro článek byly zjišťovány v minulosti a byly aktuální v době publikování (viz datum). Některé tak mohou již být zastaralé.

Půjčky bez registru 15000 Kč

Publikováno 29. 4. 2015

Registry dlužníků mají ochránit jak poskytovatele půjček před chronickými neplatiči, tak tyto chronické neplatiče, aby se dále nezadlužovali. Myšlenka je to dobrá, ale vysvětlujte to někomu, kdo má záznam v registrech kvůli jedné opožděné splátce a potřebuje si akutně půjčit, byť třeba malou částku?

Situace naštěstí není tak beznadějná – ne všechny společnosti do registrů nahlížejí a v případě akutní finanční potřeby například půjčku bez registru ihned do 15000 Kč sehnat můžeme. Kdo takovouto půjčku poskytne a za jakých podmínek?

Půjčky bez registrů do 50 tisíc

Na půjčky bez registru se specializují některé nebankovní společnosti. Vedle společnosti Provident je to kupříkladu společnost Tommy Stachi, které formou tzv. Snadné půjčky půjčí bez registru až 50000 Kč. Splatnost této půjčky je 12 až 18 měsíců a půjčka je určena především pro pracující nebo podnikatele se stálým a prokazatelným příjmem. A peníze můžete mít již do 24 hodin.

Půjčka od Providentu

Další možností, jak získat půjčku 15000 bez registru ihned je například půjčka Provident. Rovněž Provident půjčuje až 50000 Kč, a to na dobu 45 – 60. Zvolit si můžete hotovostní půjčku – "na ruku" nebo bezhotovostní formu podle toho, co Vám více vyhovuje.

Nebankovní americké hypotéky

U větších částek – přibližně 150000 a více - je možno jako půjčky bez registru využít tzv. nebankovní americké hypotéky. Jedná se o půjčky s ručením nemovitostí, které lze využít na cokoliv. U těchto půjček není potřeba většinou ani dokládání příjmů.




Naše tipy:

www.vánoční-dárky-online.cz – průvodce nakupováním dárků pro letošní Vánoce.

– Nemůžete-li doložit svůj příjem, zjistěte si více o půjčkách bez potvrzení o příjmu.

– Půjčky na občanský průkaz, na občanku nebo zkráceně půjčky na OP jsou snadno dostupné nebankovní půjčky.

– Rychlou variantou nebankovních půjček jsou Nebankovní půjčky ihned.

– Důležitým dokumentem pri půjčování peněz je pro obě stany smlouva o půjčce – tu je potřeba si v každém případě důkladně pročíst.

– Preferujete-li dostat půjčené peníze nikoliv na bankovní účet, ale v hotovosti, je tu pro Vás takzvaná půjčka na ruku.

Všechna práva vyhrazena © 2014 NebankovníPůjčky-ihned.cz
Prozovovatel těchto stránek není poskytovatelem ani zprostředkovatelem spotřebitelských úvěrů. Web pouze informuje čtenáře a čerpá informace z jiných zdrojů.